O nama

Društvo “EUROTEHNIKA” d.o.o. je utemeljeno 2009 g. u Zagrebu, u 100%-tnom privatnom vlasništvu. Djelatnost poduzeća bazirana je na trgovinu i usluge.

Zastupnici smo uređaja za zavarivanje i potrošnih dijelova austrijskog dobavljača FRONIUS kao i potrošnog materijala dobavljača ELGA.

Zastupamo njemačku tvrtku TEKA – odsisni sistemi. Na području opreme za kontrolu bez razaranja zastupamo KODAK za industrijski sektor i BALTEAU NDT rendgen uređaje.

Prepoznatljivi smo po pružanju cjelokupne usluge našim kupcima: od prodaje opreme, razvoja tehnologije, obuke do održavanja i servisa. Tvrtka ima razvijenu distributivnu mrežu po regijama i vrši pružanje usluge servisa i održavanja. Za sve izvedene radove dajemo jamstvo i osiguravamo rezervne dijelove.


Lokacija tvrtke je u Zagrebu, Samoborska cesta 241, gdje posjedujemo uredski i skladišni prostor od 300 m2.


Velika pažnja poklanja se zapošljavanju stručnog kadra te sustavno školovanje istih. Zahvaljujući znanju i iskustvu svojih djelatnika dostigli smo visoku razinu u pružanju kvalitetne usluge istovremeno podižući kvalitetu poslovanja i konkurentnost naših kupaca. Naši zaposlenici posjeduju mnogobrojne certifikate sudjelujući na specijaliziranim obukama i seminarima. Vrlo smo aktivni u sudjelovanju na savjetovanjima , izlaganjima, i sajmovima prezentirajući nove tehnologije uz stručna izlaganja.


STRATEGIJA I FILOZOFIJA tvrtke:

Povećanje tržišnog udjela uz proširenje ponude Aktivno sudjelovanje naših kupaca u edukacijama i stručnim obukama Praćenje trendova na domaćem i inozemnom tržištu.

Kvaliteta našeg rada i proizvoda je jamac za zadovoljstvo i povjerenje naših kupaca!