01 2404 356 info@eurotehnika.hr

O nama

Eurotehnika d.o.o.

Mi smo tvrtka koja se bavi zastupanjem, trgovinom na veliko, servisnim uslugama i proizvodnjom. Zastupamo svjetski priznate proizvođače iz područja zavarivanja, rezanja i kontrole.

Naši partneri su Fronius oprema za zavarivanje, MigalCo dodatni materijali, Eckert CNC rezačice, Hyperther plazma izvori i Kemper odsisni sistemi.

Za kontrolu bez razaranja nudimo ultrazvučne uređaje i videoskope Olympus, radiografsku opremu Carestream i Balteau NDT.

Ponuda opreme usmjerena je prema svim dijelovima metaloprerađivačke i procesne industrije, kao i brodograđevnom, offshore, petrokemijskom, građevinskom i automobilskom sektoru.

EUROTEHNIKA D.O.O. certificirana tvrtka prema normi ISO 9001:2008 i pouzdan partner u prodaji i servisu opreme za zavarivanje austrijskog proizvođača Fronius, nakon uspješnog audita dobila je u travnju 2014. Certifikat od strane Fronius-a i time postala Certificirani zastupnik Fronius partnera tzv. CFR.

U želji da budemo vodeći kvalificirani dobavljač na tržištu u prodaji high tech opreme za zavarivanje istovremeno nudeći kupcima tehničku podršku i najbolje rješenje u postupku zavarivanja, postavili smo nove standarde u organizaciji prodaje i servisa.
Cilj je povećati konkurentnost, lansirati nove tehnologije i inovacije kako bi pratili zahtjeve kupaca i trendove tržišta.

Svojom stručnošću i unapređenjem poslovnog sustava zadržavamo visoku razinu kvalitete usluga definirane na razini Fronius grupacije.

Naš poslovni uspjeh počiva na postizanju zadovoljstva kupaca isporukom kvalitetnih proizvoda i usluga nudeći brza, moderna i inovativna tehnička rješenja. Povjerenje postojećih i budućih kupaca temeljimo na kvaliteti poslovanja u svim segmentima.

Prepoznatljivi smo po pružanju cjelokupne usluge našim kupcima: od razvoja tehnologije, tehničke podrške, do prodaje opreme, održavanja i servisa.

Zajedno s našim partnerima inovacija je vizija koja nas pokreće i motivira.

Potičemo i cijenimo naše zaposlenike koje kontinuirano educiramo, upućujemo na specijalističke edukacije i seminare. Kroz intenzivnu suradnju s obrazovnim institucijama, srednjim školama, sveučilištima i specijaliziranim udrugama, razmjenjujemo iskustva i zajednički pratimo nove tehnologije.

MISIJA

Dugoročnim ulaganjem u infrastrukturu firme i ostale tehničke resurse pratimo zacrtan rast tvrtke čime povoljno utječemo na vlastitu ekonomsku stabilnost. U vremenima nedostatka radne snage pokušavamo povećati udio automatizacije u tvrtkama. Edukacijom i prezentacijama doprinosimo unapređenju specijalističkih znanja kupaca ne samo u proizvodnji već i općoj educiranosti u svim tehnološkim procesima. Kvalitetnim i inovativnim proizvodima jačamo vodeću poziciju na tržištu koju gradimo zajedno sa svim svojim zaposlenicima i time pratimo opći rast i razvoj.